XX XX XX

Malaltia de llit

Una mossegada fora de la zona reglamentaria va desencadenar tota la tragèdia. Els malentesos no caduquen després d'un cap de setmana de transició. Perdre una baralla injusta, encaixar un cop baix que no està a l’alçada i no entendre l'idioma del teu confident fa perdre tota esperança. Que miserable és el somriure de l'enemic.

El jutge té molta cara però la tapa amb una respectable barba grisa.
L'home mana i no creu necessària una puta mampara que taparia i protegiria a la víctima, una nena de nou anys, que té que testificar amb detall i credibilitat com la violava el seu professor de karate.
El jutge és un home savi que té pels a la cara i un tracte d'honorable.
El monstre ha plorat en veure a les altres agraciades de la seva classe.
Feia tant temps que no les veia, enyorança d'una sola direcció.
Les llàgrimes mullen, rovella la tendresa del tirà.
¿Es pot fer quelcom bo amb el material rovellat?
Caminar sense mapa no equival a estar sempre perdut. Es pot preguntar al tercer que passi (descarta als dos primers per si són males persones).Dos ossets de peluix tenen la capacitat de parlar:

- Ostres quina angunia, el meu amic Bartolu està malalto i no pot venir a jugar amb mi amb la pilota de goma. Quina vida més crua.

- Però seràs tros de quoniam!!! El putu Bartolu s'està tocant els collons sota dels llençols i tu parles de l'injusticia al món? Perquè ho sàpigues en aquests moments hi ha gent innocent que està reclosa dins d'una puta presó turca. Entaforada en una cel·la de reduïdes dimensions amb vint reclusos més que en prou feina hi caben i amb un fastigós lavabo a compartir. En Bartolu està en un paradís dels collons contrastat amb segons quins paràmetres.

- Ostres

- Sí, i no em facis parlar dels nens petits explotats per les grans multinacionals occidentals i que després fan uns spots publicitaris d'allò més alegres i musicals completament alienants amb la realitat sociopolitica mundial.

- Valguem Déu

- Sí, el Déu que es caga en les jubilades amb pocs recursos que es deixen enganyar pels telepredicadors demagogs que és construeixen piscines de grandària olímpica perquè se'n riuen dels paraolimpics.

- Bartolu cabró, la pròxima vegada que vingui amb el cuentu de "ui, que em trobo malament, em sembla que tinc unes decimetes" li posaré el termòmetre PEL CUL.

- ¿pel cul? Bé, pel cul ja m'he l'he posat jo abans de donar-li perquè se'l posi a la boca.

- Yupiii!!! súper guai, ben fet, el món és una merda i els putus bartolus es pensen que romandran impunes darrere d'una mampara extrajudicial.


...però de fet, un enemic declarat mai et podrà traicionar, no té el paswor amable de la confiança.

28 Comments:

Anonymous Anònim Diu...

bones Rufus, cuanta raó tens amb aquest post... la gent es queixa de que demá tenen tres examens, o que no tenen temps de conectarse, o que nosequi no els estima, mentre hi ha menors d'edat treballant en condicions infrahumanes, gent vivint al carrer i nenes explotades sexualment per xulos de merda als que només els importen els diners... quina merda... en fí, que vagi bé. adéu

18:15  
Anonymous Anònim Diu...

una vez màs me siento comprometido en decir que este es un gran blogspot, uno d elos mejores que he leido. espectacular.

01:07  
Anonymous Anònim Diu...

Toda esa gente son puta escoria. ¿Quién coño se creen que son para tratar de concienciarme? Ellos que no tienen conciencia. Que viven en una realidad de dólares manchados de sangre, mansiones rodeadas de ghetos, putas de lujo que en las revistas son princesas y drogas de diseño. Ellos me van a decir a mi que yo tengo que construir un mundo mejor.

Pues yo les digo una cosa. Sí, tengo que construir un mundo mejor. Pero no porque vosotros me hayais convencido, si no porque es mi deber como ser humano. Por vosotros yo ni muevo ni moveré un dedo, cabrones.

Hijos de puta. Eso es lo que son todos. Que se vayan a la mierda. A Saturno. ¿No tienen tantas ganas? que nos dejen al resto en paz. Hostia ya.

06:06  
Anonymous Anònim Diu...

Me parece un poco triste lo que escribiste, pero desgraciadamente y penosamente es real. Lo único que podemos hacer es tratar de mejorar y no darse por vencidos.

Saludos y gracias por tu visita.

06:08  
Anonymous Anònim Diu...

Puras verdades lo que escribis rufus, segui, este es un gran blog

Saludos!

06:08  
Anonymous Anònim Diu...

Me parece que después de tu artículo poco se puede decir sobre algunas "personas" sin perder un poco la educación...besos.
como siempre un artículo estupendo

muasssssssssss

06:09  
Anonymous Anònim Diu...

quizas la dos primeras personas no son tan jodidas, es que simplemente una es egoista y la otra es dependiente , hay que preguntarle a la tercera por que esa si que sabe lo que hay que seber para no perderse...
saludos ...y no dejes de ser la tercera persona que a veces logra hacer pensar a las demas...

06:11  
Anonymous Anònim Diu...

Excelente post Rufus, siempre con gran nivel.

Saludos!

06:12  
Anonymous Anònim Diu...

muy buen post aunq la frase final no esta tan matadora
saludos

06:12  
Anonymous Anònim Diu...

Así es la globalización.
Y sé lo que es. Vivo en el tercer mundo :

06:13  
Anonymous Anònim Diu...

Acá estan por abrir una planta de celulosa cerca de la ffrontera con argentina, como los noruegos pusieron mucha $$ la abren igual y contaminan todo un rio. Y estamos encima del acuifero de awa dulce mas grande del mundo :

$$=todo

06:14  
Anonymous Anònim Diu...

Hola aki pasando a saludar, No me ekivoke al ponerte de link, siempre me agrada tu forma de escribir.
Ah! gracia x pasar a mi blog, ya esta mas actualizado. Nueva imagen. jeje
Besos!!!

06:15  
Anonymous Anònim Diu...

wow, cierto...este blog se disfruta al leerlo. El ritmo de lo escrito es genial, lo comparo un poco a las piezas musicales que llevan un contratiempo y cambian el timming en aparente desorden.
saludos

06:17  
Anonymous Anònim Diu...

No entenc aquesta mania de que si els altres ho passen malament, tothom ho ha de passar malament. Que el món hi hagi sidosos no vol dir que tothom haigi de ser sidós.
El noi del tercer món que escriu per aquí, te suficients recursos socio-economics per escriure per aquí. A mi em sembla una hipocresia tot plegat.
Reconeguem la realitat, la gent de classe mitjana es lleva contant per arribar a final de mes i poder comprar-se quelcom aquell mes. No pensant amb els famelics africans. Perquè saben que com no arribin a final de mes seran tant famelics com els africans. I això no té res d'horroros. Tothom vol viure i viure el millor possible i amb els millors luxes.
I tots els que escriuen aqui, no pensen amb els famelics africans ni amb el vei que passa gana. Res d'aixo. Jo avui m'he llevat pensant en com aprobaria l'examen de Logica que tenia a les 8.30 del matí. I no em remou les tripes.

06:17  
Anonymous Anònim Diu...

De verdad que no hay mucho que agregar...excelentes letras como siempre!

Un beso en la punta de la nariz

06:18  
Anonymous Anònim Diu...

Te linkeamos desde nuestro blog , esperamos una accion inversamente proporcional.

Desde ya muchas graciass.

06:19  
Anonymous Anònim Diu...

Wow, gracias por comentar en mi blog (crazyhiena.blogspot.com) pero... yo pensé que me encontraría a un blog en español! XD jajaja
Bueno, saludosss =)

06:21  
Anonymous Anònim Diu...

"un enemigo declarado nunca te podrá traicionar" ...cuanta verdad hay aquì, lamentablemente quienes nos traicionan son aquellos en quienes confiamos y al final quienes resultan màs de fiar, son los enemigos... vaya paradoja!

06:22  
Anonymous Anònim Diu...

Hola que tal Rufus, veo qu eres de Barcelona, hasta el otro lado del Atlántico. Bueno pues llegué hasta aquí por el comentario que pusiste en el blog del "matablog", jaja, yo creo que mejor ni vale la pena hacerle caso al pobre, porque recurda que odio quiero más que indiferencia. Es una pequeña infección local mexicana que al parecer ya se murió. Saludos

06:23  
Anonymous Anònim Diu...

Así es. Los osos de peluche no tienen la menor idea de cómo funciona este mundo.

Tiradlos a los leones!!!

06:24  
Anonymous Anònim Diu...

Muy crudo y desafortunadamente real :(

06:25  
Anonymous Anònim Diu...

Primera vez por estos rumbos!! saludos y luego me doy otra vuelta!! saludos

06:26  
Anonymous Anònim Diu...

just want to say, hi!

06:27  
Anonymous Anònim Diu...

solo entre ,porque te extraño!!!!

se que eres un revolucionario ocupado...y que ademas tienes una vida no digital(jeje)...pero dinos que estas bien!!!!!
respondeeeeeeee
besitossss
desde el sur......
brisssitassss

06:28  
Anonymous Anònim Diu...

Eso, eso, que se manifieste !!!... o acabaremos pensando que se le ha acabado el gancho...

06:29  
Anonymous Anònim Diu...

=)


muy lindo blog


salud!.-

06:30  
Anonymous Anònim Diu...

Hola, vengo del pasado.
Hace algunos meses dejaste un comentario en mi blog. Como estoy dejando una etapa de ingratitud, decidí regresar la visita a los que tuvieron la bondad de comentar mi blog.
Llego en buen momento por lo que veo... a diferencia de otros a los que fui a tocar y me salieron con que ya no viven ahí.
Ya maullé, que quede en las actas. Saludos, nos seguimos leyendo, va?

06:31  
Blogger RUFUS Diu...

Gràcies a tots pels seus comentaris. El posts va sortir de manera natural i no vol donar cap postulat demagog. Es el típic escrit pretensiós sense pretensions (valgui la contradicció intrínseca)
ThX


Gracias por todos sus comentarios y por el interés personal de mi ausencia (que no llega a dos semanas tampoco). Podría matizar algunos puntos sobres las “ies” latinas pero creo que es mejor que no incite a debates sobre matices. Sus halagos son verdaderamente reconstituyentes y no me tengan en cuenta la demagogia barata del discursito pero es que no puedo dejar de reír cuando veo la imagen del osito (tan cursi y infantiloide pero con un termómetro que su otro colega se puso por donde los supositorios). El humor grueso de escatología revenida siempre causa furor en las elites.

ThX

06:32  

Publica un comentari

<< INICI