XX XX XX

PROSA URBANARECICLATGE INTEL·LECTUAL
Com tota persona humana víctima d’una educació institucional (reglada i pensada) per aniquilar el seu analfabetisme innat, tinc tot un rosari d’escrits que han quedat oblidats en calaixos d’un passat que mai més tornarà.

Però ara que estem en una altra nova conjuntura, més expansionista i suposadament lliure pensadora-creadora he tingut la ocurrència de recuperar, de tant en tant, alguna d’aquestes creacions personals, que dantubi pensava, que ningú veuria mai.

Per això titulo a aquest index RECICLATGE INTEL·LECTUAL, perquè faig justament això, reciclar idees, pensaments i ocurrències varies que no em fa una excessiva vergonya tornar a exposar (algunes van ser penjades a la red en el seu moment, altres són exclusives mundials en estat pur).

He decidit respectar l’idioma original, encara que fossin en espanyol no les passaré al català, primera perquè una versió original sempre és més fresca i segona perquè en súper més còmode no tocar res, tu.

Algun dia m’agradaria saber que representa aquí aquesta imatge d’un gràfic de les pulsacions del cor o de les ones de veu en un espai tancat.