XX XX XX

El Papa blanc

A tranques i barranques trenco les cadenes del wàter que em tenen captiu i prossegueixo amb el procediment protocol·lari de postejar per la gràcia de Déu i la desgracia del dimoni pelut.

Res, només quatre bajanades entrelligades que amb el temps seran degudament entaforades al sac dels Post-Palla.

L’altre dia (i estic parlant del dissabte passat) una persona, de la qual no diré el nom per discreció, em va dir que el Papa s’havia mort.
Jo em vaig quedar parat.

- ¿Ha mort el Sant pare?

- Si

- ¿El representant oficial de Déu a la terra?

- Ehh... sí

- T’estic dient el de l’església catòlica apostòlica i romana ¿eh?

- Sí, collons ¿quin Papa vols que sigui sinó?

- Ostres ¿qui ho anava a dir? Sempre se’n van els millors, quan menys t'ho esperes. Si precisament feia poc que havia fet una compareixença publica, amb la televisió enfocant-li el clatell i va moure el cap d’una forma força vigorosa...

- Val jaaaa... ¿vols deixar de dir parides?

- Però suposo que anirà al cel on no hi ha gais ni preservatius...

- A la MIERDAAA nanu, no em rallis, adéu

- Arreveure i que Déu et beneeixi

- Collons... que et BOMBIN

- Que et bombin a tu bandarra (això últim ho vaig dir amb un fil de veu totalment imperceptible per al meu interlocutor per tal d’evitar conflictes innecessaris)

Ja sé que al llarg de l’historia de l’humanitat hi ha hagut moltes guerres per qüestions religioses però aquesta absurda baralla domestica ens la podríem haver estalviat ja que ni aquesta persona ni jo seguim cap culte monoteista i ens honorem de campar per les contrades més paganes.
Aquesta discussió era completament gratuïta, però hi ha gent que a vegades busca bronca perquè sí i es veu que li va passar això.. ¿o era a mi?

Bé... deixem-ho estar, és igual, el fet és que com tots sabeu, a dia d’avui el Papa de Roma encara no ha mort; resulta que tot va ser una d’aquelles llegendes urbanes que s’inventen els ociosos sense escrúpols per tal de donar-se importància.
Però la mentida té poc recorregut quan hi ha la tele o internet i la veritat es va tornar a respirar al cor dels fidels més humils.

El fet és que aquesta vivència em va espantar sobremanera. No perquè es morís un home gran intubat, que potser ja li toca, sinó perquè tinc guardada una imatge seva que podria quedar devaluada i tirada a la cuneta.
Per sort, i aprofitant la conjuntura, de que l’home encara fa el trapezista pel llinda de la mort i que encara no a expirat l’últim sospir, la poso ara sense demora.


¿que? ¿estava o no estava justificada la meva intranquil·litat?
Hauria estat de molt mal gust posar aquesta estampeta si el vell ja fos difunt.

Aprofito per preguntar-me:

¿que estarà fent aquests dies el xofer del Papamovil?

¿hi ha un model de Papamovil descapotable?

¿i de color verd clar?

¿fabriquen els Papamovils en sèrie? ¿o ho fan en serio?

¿es diu Pepe el xofer del Papa?

Això si que són preguntes existencials amb profunditat espiritual i no el de Sant Joan de la Creu.

Per altre banda i seguin amb la mateixa tònica d’escriure bajanades per tal de posar una foto de la forma més patillera possible, us indico que si esteu buscant feina ja no hi ha excusa. Si esteu preparats i teniu un mínim de bona presencia el mar de Moisès es converteix en Farmàcia que s’obre les 24 h del dia.


Aquí la Ramona aconsegueix el lloc a la subdireccio econòmica del supercomputador de Barcelona i això que no va poder acabar la primària per culpa de la seva aficio al cinema musical.

30 Comments:

Anonymous Anònim Diu...

Que dolents que ets...
D'on t'has tret aquesta foto? Deu fer mil anys que li van prendre, no? si casi no té ni arrugues!
La de la paia ja la havia vist.

03:26  
Anonymous Anònim Diu...

Que si vols posar fotos pots ehhh.
No cal que demanis permés de forma subrepticia home :)

03:26  
Blogger RUFUS Diu...

ISA, perquè sóc dolent? Està basat en un cas real, només m’he inventat el començament, el final i la part del mig.
Vaig treure la foto d’algun lloc d’internet, com casi tot. I suposo que deu ser un muntatge. La de la paia també l’havia vist però té un missatge que mai em cansaria de mirar. ThX

TRISTANY, no si jo no demano permís, tot es embolicar la troca i utilitzar un to de senzilla pretensió per dir les coses a la fresca. A part, que per fer post-foto ja sé que no hi ha cap problema, en conec d’un que tira d’estampetes del Tintin i la cosa queda prou lluïda. ThX

03:27  
Anonymous Anònim Diu...

uffff que barbaraa!!

Aficion al cine musical?? ja jaja

03:28  
Anonymous Anònim Diu...

Yo quiero una como esa....¿Donde la consigo?

03:29  
Anonymous Anònim Diu...

Un post boníssim. Fes-te guinoista. Fes un programa a la ràdio, o a la tele. M'és igual, però que treguin això que fan ara tant horrorós.

Mare meva, sort dels blogs.

La dona aquesta és la secretaria del Papa, eh? Ara entenc perquè està tant cascat... u_u

03:30  
Blogger RUFUS Diu...

Si GWEN, a Ramona siempre le fascino el cine donde de repente sonaba música de fondo y la gente se ponía a cantar sin venir a cuento de nada. Por culpa de esta afición no adquirió hábitos de estudio y aparco la primaria a un segundo plano, valga la contradicción. ThX

Mr. SOBERBIO, pongase a la cola y pida tanda que hay mucha gente (hombres principalmente) que quieren hacer consultas a Ramona sobre el cine musical y su incompatibilidad manifiesta con el cine bélico-realista. Además, si le digo la verdad, usted ya podía tener a la chica a su disposición ya que resulta que su madre, que es Testigo de Jehová vino el otro día a su casa pero usted se la quito de encima para tomar una taza de café (vease su ultimo post) ThX

Gràcies per l’entusiasme JUN. Sí, és veritat, els blogs són una passada encara no prou avaluada.
¿on puc anar per fer un programa de radio?
No parlo per mi però estic segur que gràcies als blogs es descobrirà més d’un talent (per tot el món). I el teu blog (o vostre) no està gens malament, i certament ambiciós amb tants personatges. ThX

03:30  
Anonymous Anònim Diu...

Escolta, que no anaves tan errat, que la setmana d'abans de Setmana Santa ES VA MORIR EL PAPA. Només que no va ser la Susan, va ser el Clemente, el del Palmar de Troya.

Que només era una mica més antic, una mica més integrista i una mica més ridícul que el de Roma.

Però una miqueta, només...

03:31  
Blogger RUFUS Diu...

SOTA, desconec qui era Clemente del Palmer de Troya, però que descansi en pau i vegi que ha estat fent el ruc amb els seus rancis postulats. ThX

03:31  
Anonymous Anònim Diu...

Yo prefiero una buena MAMAda antes que una PAPAda. Creo que lo primero es más placentero desde el punto de vista físico pero también espiritual.

Escribiré en breve sobre la Iglesia. Plantearé diversas mejoras que podía hacer esta gente para mejorar el nivel de Fe entre los putos infieles que arderán en el Averno.

No sé por qué me pasa que muchas veces escribo la palabra Fe con acento en la e.

03:32  
Anonymous Anònim Diu...

yo quiero un papamovil de color turquesa ¿donde lo puedo pedir? ¿es el mismo que uso el papa o solo una imitación?

03:33  
Anonymous Anònim Diu...

me he reído mucho con este último post, aunque tal vez sea un sacrilegio y me vaya al infierno... qué más da, sacrilegios ya he disfrutado muchos, y en el infierno ya tengo reservada una suite de lujo... nos vemos. saludos.

03:34  
Anonymous Anònim Diu...

Molt bo aquest post, té molt de ganxo. Papa movil mort!!! jajajaaj

I la foto de la Ramona sencillament brucital.

Salutacions de mes per tu

03:35  
Anonymous Anònim Diu...

Mira Rufus , no volia riure'm perquè ahir vaig veure una imatge del Papa que em va fer patir molt, qualsevol persona que patix em trenca el cor, igual sóc un sensiblero de poca monta però es el que em passa, i em va donar molta ràbia quan veia una maneta que treia i s'enduia al pobre home cap a la fiinestra i cap a dins amb uns rictus de dolor a la cara totalment inhumans. Per això en un altre moment m'haguera rist a plaer però eixa imatge m'ho ho ha impedit fer-ho de forma natural.
Ara això que feres els tu els matins de Catalunya Ràdio no estaria gens malament, que no tens contactes amb el tripartito perquè t'enxufen? ;)

03:35  
Anonymous Anònim Diu...

A mí me cuida Fudomyo

03:36  
Blogger RUFUS Diu...

XAVIER, tus palabras pecaminosas me perturban. Creo que acentúas la palabra FE porque el inconsciente te dice que te estas apartando del camino recto. Los feligreses de la parroquia de mi pueblo ya esperan con ansias tus propuestas de mejora, siempre es bueno que hable una voz con menos de 50 años en cada pata. ThX

GABU, los papamovil color turquesa están agotados y se encuentran descansando en los garajes secretos del Vaticano. Tienes que pedirlos contra rembolso y tienen certificado de haber sido usados por el mismo Papa en persona y espíritu santo. ThX

VIRGINIO URBINA, no es ningún sacrilegio tener dudas existenciales sobre la salud del santo pontífice. Espero que tu reserva a la suite del infierno este en regla ya que hay mucha competencia para la zona VIP de la primera caldera y podrías tener problemas por una bondad no reconocida. Salut. ThX

Gràcies STEAM MAN, em sembla que la foto de la Ramona compensa la del Papa i així l’equilibri universal es manté amb harmonia. Espero que el papamovil no mori mai ja que el seu disseny únic va molt ve per estirar les cames des de dintre del mateix vehicle ThX

Home JOAN, si prens el post des del punt de vista "políticament correcte" naturalment que tens tota la raó i no hi ha per on agafar-lo. Però jo no estic fen burla d’un home que està moribund. No em ric del seu dolor. El Papa és un icona i jo desbarro sobre els conceptes mediatics de la seva figura. El que és indignant és que no el retirin ja i segueixin mostrant el seu patiment. Es clar que ens movem en uns paràmetres de la fe de cadascú i els seguidors del Papa crec que li fan més mal que bé. ThX

MURDOC, no entendí tu mensaje. ThX

03:37  
Anonymous Anònim Diu...

No és mentida. El Papa fa temps que està mort. La seva movilitat es manual i tota la resta és un teatre de titelles.

03:38  
Anonymous Anònim Diu...

Fudomyo, dios protector de los guerreros.
Posee la espada de la sabiduría, con la cual destruye al peor de todos los enemigos: la ignorancia.

03:39  
Blogger RUFUS Diu...

SHEILA, si que sembla que el tracten com un ninot. És una crueltat gens cristiana. Els Papas s’haurien de poder jubilar i no fer aquest circ lamentable. Clar que ells no creuen en el dret a una mort digne. El teu blog a vegades està impossible i deixar un comment ja és una quimera pels que no són usuaris de Miarroba. ¿Has mirat Lamevaweb o el Blogger? ThX

MURDUC, entonces tú no ignoras nada?
ThX

03:39  
Anonymous Anònim Diu...

Puto papa dels ous !!! La putada és que tot i que l'home la dinyi aquesta secta continuarà d'empeus i amb el seu poder intacte, com sempre. Ja s'ha baixat en ZP els pantalon amb lo de la reforma educativa i ho faràn encara més els peperos quan tornin (algun dia o altre, millor dintre d'uns quans milenis)

03:40  
Anonymous Anònim Diu...

el papa, el papa movil, quizas ya sea hora de cambiarlo al pobrecito hijo de puta y poner a uno mas nuevito ...que tambien sea conservador obviamente asi este muendo de mierda sigue su camino hasta el fin(si, el fin)...
Aun asi, aunque veo que la muertre de ese señor que nunca me agrado, mas bien me causo gracia cuando se babeaba en television, se produzca al fin(aceptemoslo viene amenazando desde hace rato)...no veo albores de cambio...
os felicito por el post fue bueno, perdon por explayarme y me disculpo si ofendi laa creencias de algun ser vivo...
saludos varios

03:41  
Anonymous Anònim Diu...

Juan Pablo II fue un buen papa dentro de todo...ha habido peores.

No soy de defenderlo, para nada, no me importa que viva o muera, ya que en defintiva, vivió e hizo bastante.


Lo que sí estaría piola, para ver nomás cómo reacciona la gente...es si se salva...y se vuelve super fuerte y sano.

Sólo para joder, para ver las reacciones de todos.

O sino, que se muera y asuma el argentino que anda por ahí dando vueltas, que eso nos convendría a nosotros al menos :).

03:42  
Anonymous Anònim Diu...

RUFUSSSSSSSSSSSSSSSS

JAJAJAJAJAJAJAJAJA
en un dia grisecito me has regalado un rato de carcajadas!!!
ME ENCANTA LEERTE....y sabes ,ahora entiendo ,porque he demorado mas en mis entrevistas de empleo!!
no tengo blusas escotadas!!!!!!!!!!!!!!!!!
JODERRRR_______pensar quer era tan simple!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
desde el sur
brissitasssssssss

03:42  
Blogger RUFUS Diu...

Bueno bueno, no me sean ustedes malvados que hoy he visto imágenes del pobre hombre, sufriendo una agonía que no entiende de sotanas y JOAN tiene bastante razón en que la crueldad ya no es humor, es insensibilidad a lo básico y elemental. No es caridad cristiana, es algo mas descatalogado y transversal. Lo totalmente incalificable es que dejen filmar ese tipo de imágenes. Alguien no tiene vergüenza ni principios sin final.

DANI, tampoc queda bé dir-li puto quan el pobre home està agonitzant, però completament d’acord en el que dius de la secta (sobretot per part del Opus Dei). Jo crec que mica en mica si que van perdent quotes de poder. Lo del ZP no ho sabia encara, però per això sóc separata, perquè estiguin uns o estiguin uns altres amb aquesta gent del kilometro zero no hi ha res a fer. ThX

Gracias BLACKBIRD_CHECHU, muy amable su esplaiamiento y no entiendo porque no le gusta a usted poner un enlace a su blog con el sistema HaloScan (si lo tiene y creo que si). La iglesia es conservadora por antonomasia y anastasia pero siempre hay distintas sensibilidades en todos sitios. Esperemos que no venga una ola más Taliban/reaccionaria. ThX


MURDOC, me sorprende de usted la defensa a este papa y no veo en que ayudaría a Argentina en que el próximo fuera de allí. Seria una cosa de orgullo simbólica y no más como pasa ahora en Polonia. Yo también he tenido ese pensamiento de que por un milagro se recuperara y volviera sano y fuerte y con apología al santo condón para repatear a los falcones del vaticano. Bonito es soñar ThX


LLUVIADELETRAS, me encanta que me leas y te rías en la jornada gris. Gracias por tus carcajadas pero creo que a Ramona la contratarían a kilómetros de distancia aunque llevara un jersey con cuello de cisne negro. ThX

03:43  
Anonymous Anònim Diu...

No quiero herir suceptibilidades, lo mio sólo es una contemplacion desde lo práctico. Refiriéndome a la expresión "cada muerte de obispo", ¿a que debemos atenernos por estos días?. Tantas cosas se vienen acumulando y ahora, con la inminente muerte del pontifice, estan tan próximas a suceder ...Tiemblo con solo pensarlo

03:44  
Anonymous Anònim Diu...

Ep! El papa com a figura, a ningú agrada que un ésser humà marxi d'aquí. És vergonyós que depenguin d'una figura que, en teoira, els mogui cap a... noseón.....

És un sistema clavat als emperadors totalitaris tant d'Egipte com de Roma de fa...... mooooooooooolt de temps. I sóm a l'any 2005..... 2005 després de crist precisament, fixeu-vos fins a quin punt estem tots enganxats per aquests mafioros.

03:44  
Anonymous Anònim Diu...

Ese dialogo es impagable, breve e impagable, gracias.
:-)

03:45  
Anonymous Anònim Diu...

Chanquete ha muerto, Chanquete ha muerto!

Ah, no, espera, que no era aixó...

03:45  
Anonymous Anònim Diu...

La muerte de cualquier ser humano es lamentable, pero en realidad adelantarla así...jajaja! es una broma muy cruel...

Pero la broma acabo y si..se murio...y para los que nos decimos adultos puede significar un momento de indiferencia (más si no somos catolicos)... pero la lecciones viene de los pequeños.. mi hijo me demostro que quien muere merece respeto...

Gracias por tu comentario en mi blog.

03:46  
Blogger RUFUS Diu...

Gracias a ti JEEZABEL la risa es mejor compartirla (que bonito y de los mundos de Yupi me ha quedado esto) ThX


SOTA, veo que continúa el festival del humor negro. Chanquete es un trauma aun no superado por las nuevas generaciones de Bulgaria, país donde, por si no lo sabias, se ha pasado “Verano azul” más veces (más de veinte debido al gran éxito). ThX


PIELADENTRO, no he intentado ser cruel en ningún momento. Jugaba con el icono y la figura mediática, no con la persona humana. Su muerte estaba cantada y es cierto que me dijeron que se murió días antes de que pasara. En todo caso es mejor así para evitar sufrimientos inútiles. Si lo pudieran conservar en vida gracias a las maquinas, como se sospecha en algunos sitios, entonces la postura de la iglesia es muy hipócrita al estar en contra de la muerte digna de la eutanasia pasiva. ThX

03:47  

Publica un comentari

<< INICI