XX XX XX

Burocràcia per triplicat

1)
Jo no sé qui és el que remena les cireres però la veritat és que no m’importa. Fa un parell de setmanes que busco a una persona a traves de la guia telefònica però no la trobo per manca de motivació. A la sorra de la platja de Badalona es poden veure les petjades profundes de la mateixa persona que no té cap línia contractada. ¿vol dir això que és invisible per la meva recerca?

2)
Jo no sé qui mou els fils de tot el tinglado però certament m’és igual, per no dir indiferent. Fa catorze dies que intento localitzar a algú per mitjà d’una base de dades de paper però em rellisca dels dits com una anguila banyada al oli. La catifa d’arena de l’antiga ciutat de Bétulo esta farcida d’orificis del bala perduda sense comunicació de veu. ¿estem parlant d’un cas de desaparició sense pistes a sobre de la taula?

3)
Jo no sé de qui és la mà negra que mana des de l’ombra però tan se’m en refot. Fa dos divendres que persegueixo un ànima perduda a les pàgines grogues d’una ciutat indeterminada però m’avorreix. La zona seca de fora l’aigua salada de Badalona City té marcat un camí de peus contundents que coincideixen amb la trucada telefonica que mai vaig fer. ¿es pot desaparèixer així de sobre la faç de la terra?16 Comments:

Blogger LicAntrOpíA sIN lAGrimAS.. Diu...

hey..rufus..asi te digo por ke su nombre no lo tengo entre mis conocimientos..dejame decirte ke gozas de una muy buena imaginacion y creatividad..y pues ke aki ando tratando de entender su pagina..se cuida ok..saludos..al rato..

19:33  
Blogger RUFUS Diu...

Gracias por tus palabras y por el interés. Creo que con la traducción al castellano se entiende alguna cosa. (Ahora solo falta que un día se entienda en catalán (que es el idioma original) y todos contentos).

20:27  
Blogger Chica Diu...

Hola Rufus.
M'has fet pensar més del que creus (ho dic pel comment al meu blog).

Salut!

17:05  
Blogger Raistlin Diu...

Agradezco mucho los comentarios a mi primer post y el animo que me das para seguir adelante con este experimento, tomo tu sugerencia de regrear al titulo original de Reflexiones de un Burocrata Iluminado y espero que nos sigamos leyendo y compartiendo experiencias y puntos de vista.

03:03  
Blogger No one Diu...

... no te equivocas... por algo se llama "Conmigo mísma". Gracias por tu comentario, en verdad! Me da mucha pena no poder leer tu blog, por no ser en español, sin embargo por tu comentario vislumbro que debe ser muy interesante..
Gracias otra vez....
Y si, disfruto del asunto del "pajote" jajaja

07:23  
Blogger RUFUS Diu...

Agradezco tus palabras de pleitesía y entrega personal a la causa noble de turno pero dos cosas. Primero: en principio he puesto (arriba a la derecha) un enlace para traducir el blog al castellano para la gente de fuera de valencia. Y segundo, cualquier persona mal pensada y confusa por los acontecimientos precipitados de la vida moderna pensaran (antes de leer tu blog) que haces referencia a un post donde hacías una oda poética en favor del onanismo femenino y quiero aprovechar para aclarar que te refieres a las fiestas navideñas donde vienen los reyes con sus ayudantes los pajes, y conque este año vino uno de bastante gordo todos lo conocíamos como el “pajote”.

22:35  
Blogger maRia Diu...

Coño! Me entero ahora que leo los comentarios que podía haber leído tu post en castellano! Cagondiez!
:)

Pero da igual, tampoco me supone tanto esfuerzo(tiro del francés, del italiano, incluso del galego, y me apaño)si lo leo en alto y me oigo, aunque sea pronunciando a mi manera,claro está.

De todas formas prefiero leer el original siempre que pueda.

12:09  
Blogger maRia Diu...

Ah, por cierto, que llego aquí via Art Alegoría porque me llamó la atención tu comentario allí.

12:11  
Blogger __nia Diu...

Aháaa!! Aqui et trobaré...¬¬
Recordes Héroine-moi? Soc la __nia.
Vas comentar un escrit meu (podria justificar el motiu pel que vaig escriure...mai no tenim el poder de jutjar, rei; però no penso exposar-te una cosa que per mi no és necessària).
Aháhá... deies que l'havia cagat perque havia donat dades personals meves? et repto a trobar-me. Veurem si tens raó ;D
A mi tb m'agrada força criticar. podem destruir-nos mútuament i caure en el pantà de la depressió a la vegada. :D sona genial, eh!?
Bé, anire visitant-te de tan en tan.
per cert...si em trobes sabras que confio en mi mateixa com ningú.
__héroine

21:17  
Blogger Elisabeta Diu...

M'agrada el teu blog,intentaré que els meus comentaris siguen en la teua llengua,aixi que et demané perdó si tinc moltes faltes d'ortografía.Salutacions y espere que trobes pronte a eisa persona que busques...amb burocràcia o sense,jeje.Petonets.

18:56  
Blogger LAMEVAPLATJA Diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

20:10  
Blogger LAMEVAPLATJA Diu...

No se si has llegit el coment que he deixat per tu al blog de la Pris, pero jo una vegada vaig buscar el numero de un noi a la guia i nomes tenia el seu primer cognom. Tot i aixi ho vaig trobar. Anims, els Badalonins tenim molta sort.

20:15  
Blogger  Diu...

Jo, com la Maria, arrbio a través d'Art Alegoria, per un comentari que has deixat allà i que m'ha fet pensar. Està bé el teu blog! M'agrada.

20:56  
Blogger RUFUS Diu...

Ostres Pedrin, quin èxit de critica i públic. No estic acostumat a tenir tants comentaris per aquí. Moltes gràcies a tots, sé que l’èxit serà efímer perquè al final segurament acabaré convertint el blog en un pamflet sobre política radikal poc estimulant per l’usuari standar de la blogesfera.


TRADUCCIÓN MANUAL

Gracias por el apoyo mostrado, son ustedes muy amables pero intuyo que en breve me voy a descarriar un poco.

Salut i republika bananera

03:00  
Blogger LAMEVAPLATJA Diu...

Estaria be, sempre em fan callar cuan parlo de politica

21:49  
Blogger Nepomuk Diu...

Bon dia, hombre oscuro-oscuro. Aqui ando..teniendo la sensación de venir a visitar al minotauro en su laberinto :)

Deja la puerta abierta, que vuelvo.

09:53  

Publica un comentari

<< INICI