XX XX XX

Això s’acaba

Avui és l’últim dia de l’any. A partir de demà ja no estarem al 2004 en el calendari Gregòria, serem al 2005 que no és un numero parell precisament. Si fem la suma de totes les seves xifres ens surt 7, que tampoc és un resultat massa alt tampoc. Si tenim en compte que estem al segle XXI després de crucificar a Jesucrist hauríem de pensar on ens hem equivocat.

En definitiva, demà serà un dia de ressaca oficial, l'1 de gener sempre ho és. És una diada com de mentida, com postissa, sociològicament té menys valor. Diguem que la gent no ho diu però pensa que les coses importants passen abans o després. Estic parlant del dia 1 a partir de les 8 del matí naturalment. Però em sembla que puc demostrar que això és fals; per exemple, si us moriu el dia 1 de gener a les 14h la cosa s’haurà acabat per sempre, exactament igual que qualsevol altre dia; així que compte i intenteu sobreviure a aquesta jornada desdibuixada que segur que tots estarem amb la guàrdia baixa.

PD: Sí, ho reconec. Aquest post és una forma ben xorra de finiquitar l’any però és que al 2004 això no ha estat l’única cosa que he despatxat com si diguéssim (vaja, com tothom).

2 Comments:

Blogger LicAntrOpíA sIN lAGrimAS.. Diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

00:20  
Blogger RUFUS Diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

18:33  

Publica un comentari

<< INICI